STRAFRECHTADVOCAAT IN NIJMEGEN

Op zoek naar een strafrechtadvocaat in Nijmegen en omgeving?

Zoekt u een strafrechtadvocaat in Nijmegen of omgeving voor bijstand of verdediging van uw strafzaak? Dan kunt u vertrouwen op de expertise van strafrechtadvocaat VAN SCHAIK. Moet u bijvoorbeeld bij de politie langskomen voor een verhoor of bent u gedagvaard door de officier van justitie, dan is het aan te raden meteen een deskundige strafrechtadvocaat in de arm te nemen die u kan bijstaan met advies en begeleiding. Dat kan ervoor zorgen dat een gang naar de rechter niet nodig is. Of zelfs een veroordeling voorkomen.

Behandeling complexe strafzaken

Ook in Nijmegen kunt u op de strafrechtadvocaat VAN SCHAIK vertrouwen voor alles wat met strafrecht te maken heeft. De expertise loopt uiteen van complexe zaken rondom drugs, zeden, moord tot fraude, TBS-zaken, mishandeling, rijden onder invloed, milieudelicten, diefstal, verkeersdelicten en jeugdstrafrecht. Ook voor aan het strafrecht gerelateerde zaken als CBR-zaken, BIBOB, Verklaring Omtrent Gedrag en gemeentelijke sluitingen in geval van overlast in verband met drugs, kunt u terecht bij VAN SCHAIK.

Strafrechtadvocaat VAN SCHAIK is gespecialiseerd in een breed spectrum aan strafzaken, zoals fraude, diefstal, drugs, zedendelicten, moord, dood door schuld, rijden onder invloed, mishandeling, milieudelicten, verkeersdelicten en jeugdstrafrecht. U kunt ook terecht voor zaken die aan het strafrecht gerelateerd zijn zoals BIBOB, Verklaring Omtrent Gedrag, CBR-zaken en sluitingen door gemeentes als gevolg van drugsoverlast. Ook voor cliënten in Nijmegen gaat strafrechtadvocaat VAN SCHAIK altijd voor een optimaal resultaat en zal erop toezien dat uw zaak efficiënt en snel wordt behandeld.

Vertrouw op deskundige rechtsbijstand

Bij elke zaak voert VAN SCHAIK een heldere regie over de procedure, waarbij cliënten kunnen rekenen op volledige bijstand in elke fase van opsporing en vervolging. Niet alleen ten overstaan van politie en officier van justitie begeleidt VAN SCHAIK, ook in de voorfase worden zaken grondig voorbereid en krijgt de cliënt alle nodige informatie tot zich. Daarbij zal het uiterste worden gedaan om de zaak niet tot een vervolging of veroordeling te laten komen. Om ook voldoende tegenwicht tegen justitie te bieden heeft het kantoor bovendien de mogelijkheden om een deugdelijk tegenonderzoek op te zetten waarbij zo nodig een breed netwerk van binnen- en buitenlandse advocaten en experts kan worden aangesproken.

VAN SCHAIK staat erop dat uw zaak snel en efficiënt wordt behandeld en gaat voor een optimaal resultaat. Dat betekent dat strafrechtadvocaat VAN SCHAIK een heldere regie voert en cliënten bijstaat in elke fase van de opsporing en vervolging. VAN SCHAIK zorgt voor uitgebreide informatievoorziening over alle procedures, bereidt verhoren grondig voor, staat cliënten ten overstaan van politie en officier van justitie en rechter bij en zal het optimale doen om het niet tot vervolging, of veroordeling te laten komen. Bovendien is er sprake van een ruim netwerk van deskundigen en buitenlandse advocaten en kan er snel en deugdelijk tegenonderzoek worden ingesteld, zodat er voldoende tegenwicht tegen politie en justitie kan worden geboden.

Jan Peter van Schaik

Advocaat strafrecht

Neem contact met de strafrechtadvocaat in de regio Nijmegen

Bij VAN SCHAIK bestaat begrip voor het feit dat een strafrechtelijke verdenking en/of vervolging doorgaans ook enorme gevolgen heeft voor partners, kinderen en andere familieleden. Ook zij kunnen rekenen op bijstand en vertrouwen van VAN SCHAIK. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met strafrechtadvocaat VAN SCHAIK, ook in Arnhem. Uiteraard wordt alles vertrouwelijk behandeld.

Stel een vraag aan strafrechtadvocaat VAN SCHAIK:

  Openingstijden

  Maandag-Vrijdag:
  8.30 t/m 16.30. Na 16.30 op afspraak

  Zaterdag en Zondag:
  Op afspraak

  Stationsstraat 51H,
  3905 JH Veenendaal

  Vast nummer:
  +31 (0)318 55 34 74

  Mobiel nummer:
  +31 (0)6 512 234 18

  E-mail:
  schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl

  Direct contact opnemen:

  De ingang van het kantoor is naast de ABI Bandencentrale, gelegen aan de Grote Beer. Hier kan gratis geparkeerd worden.

  Direct en persoonlijk contact met cliënten is van groot belang. Neem direct contact op:

  Nieuws

  Menu