STRAFRECHTADVOCAAT ARNHEM

Op zoek naar een strafrechtadvocaat in Arnhem en omgeving?

Hebt u een strafrechtadvocaat in Arnhem of omgeving nodig? Bijvoorbeeld omdat u door de politie bent uitgenodigd voor een verhoor, of omdat u van de officier van justitie een dagvaarding hebt ontvangen. Het is dan verstandig direct een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in de arm te nemen, die u onmiddellijk optimaal kan adviseren en bijstaan. Dit kan een gang naar de rechter voorkomen en zelfs het verschil uitmaken tussen vrijspraak en veroordeling.

Behandeling complexe strafzaken

Ook in Arnhem kunt u op de strafrechtadvocaat VAN SCHAIK vertrouwen voor alles wat met strafrecht te maken heeft. De expertise loopt uiteen van complexe zaken rondom drugs, zeden, moord tot fraude, TBS-zaken, mishandeling, rijden onder invloed, milieudelicten, diefstal, verkeersdelicten en jeugdstrafrecht. Ook voor aan het strafrecht gerelateerde zaken als CBR-zaken, BIBOB, Verklaring Omtrent Gedrag en gemeentelijke sluitingen in geval van overlast in verband met drugs, kunt u terecht bij VAN SCHAIK.

Vertrouw op deskundige rechtsbijstand

VAN SCHAIK staat erop dat uw zaak snel en efficiënt wordt behandeld en gaat voor een optimaal resultaat. Dat betekent dat strafrechtadvocaat VAN SCHAIK een heldere regie voert en cliënten bijstaat in elke fase van de opsporing en vervolging. VAN SCHAIK zorgt voor uitgebreide informatievoorziening over alle procedures, bereidt verhoren grondig voor, staat cliënten ten overstaan van politie en officier van justitie en rechter bij en zal het optimale doen om het niet tot vervolging, of veroordeling te laten komen. Bovendien is er sprake van een ruim netwerk van deskundigen en buitenlandse advocaten en kan er snel en deugdelijk tegenonderzoek worden ingesteld, zodat er voldoende tegenwicht tegen politie en justitie kan worden geboden.

Jan Peter van Schaik

Advocaat strafrecht

Neem contact met de strafrechtadvocaat in de regio Arnhem

Bij VAN SCHAIK bestaat begrip voor het feit dat een strafrechtelijke verdenking en/of vervolging doorgaans ook enorme gevolgen heeft voor partners, kinderen en andere familieleden. Ook zij kunnen rekenen op bijstand en vertrouwen van VAN SCHAIK. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met strafrechtadvocaat VAN SCHAIK, ook in Arnhem. Uiteraard wordt alles vertrouwelijk behandeld.

Stel een vraag aan strafrechtadvocaat VAN SCHAIK:

  Openingstijden

  Maandag-Vrijdag:
  8.30 t/m 16.30. Na 16.30 op afspraak

  Zaterdag en Zondag:
  Op afspraak

  Stationsstraat 51H,
  3905 JH Veenendaal

  Vast nummer:
  +31 (0)318 55 34 74

  Mobiel nummer:
  +31 (0)6 512 234 18

  E-mail:
  schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl

  Direct contact opnemen:

  De ingang van het kantoor is naast de ABI Bandencentrale, gelegen aan de Grote Beer. Hier kan gratis geparkeerd worden.

  Direct en persoonlijk contact met cliënten is van groot belang. Neem direct contact op:

  Nieuws

  Menu