STRAFRECHTADVOCAAT EDE

Een strafrechtadvocaat in Ede nodig?

Zoekt u voor de verdediging in een strafzaak juridische bijstand, dan kunt u vertrouwen op de expertise en 20 jarige ervaring van strafrechtadvocaat Van Schaik. Of u nu een dagvaarding heeft ontvangen van de officier van justitie inzake een misdrijf, zich bij de politie moet melden voor een verhoor, of bent kroongetuige of bedreigde getuige in een zaak, dan kunnen onze advocaten u direct bijstaan met juridisch advies en begeleiding. Kunnen we dat op tijd voor u doen, dan kan dat in veel gevallen een voorgeleiding voor de rechter voorkomen en de kans op vrijspraak aanzienlijk vergroten. 

Voor iedere strafzaak bijstand

Bij strafzaken gaat het vaak om complexe zaken rondom misdrijven en overtredingen. Dat vraagt om zorgvuldigheid en een sterke regie van onze juristen. Als strafrechtadvocaat in Ede behandelen wij het brede spectrum van strafrecht, waaronder vermogensdelicten (zoals verduistering, diefstal, fraude, overvallen), levensdelicten (moord, doodslag, dood door schuld, poging tot moord), drugs en verdovende middelen (verkoop, verhandeling, uitvoer), zedendelicten, fraude, mensenhandel, milieudelicten en verkeersdelicten. Ook behandelen wij TBS zaken, penitentiair recht en zijn in te schakelen voor alle aan het strafrecht gerelateerde zaken. 

Verzekerd van zorgvuldige procedures

Juist bij strafrecht is betrokkenheid bij onze cliënt een voorwaarde. Direct als u een zaak bij ons indient voeren we meteen de regie en begeleiden u in elke fase van het strafproces. U ontvangt daarbij advies over wat u het beste wel of juist niet kunt doen ten overstaan van politie en justitie. Uiteraard behandelen we uw dossier met alle vertrouwelijkheid en nemen uw zaak efficiënt ter hand. Dat betekent dat we snel overgaan tot vervolgstappen, cliënten in duidelijke taal uitleggen wat ze te wachten staat en onze advocaten zullen er alles aan doen om de zaak niet te laten komen tot een vervolging of veroordeling.

Jan Peter van Schaik

Advocaat strafrecht

Neem contact met de strafrechtadvocaat in de regio Ede

Bij VAN SCHAIK bestaat begrip voor het feit dat een strafrechtelijke verdenking en/of vervolging doorgaans ook enorme gevolgen heeft voor partners, kinderen en andere familieleden. Ook zij kunnen rekenen op bijstand en vertrouwen van VAN SCHAIK. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met strafrechtadvocaat VAN SCHAIK, ook in Ede. Uiteraard wordt alles vertrouwelijk behandeld.

Stel een vraag aan strafrechtadvocaat VAN SCHAIK:

  Openingstijden

  Maandag-Vrijdag:
  8.30 t/m 16.30. Na 16.30 op afspraak

  Zaterdag en Zondag:
  Op afspraak

  Stationsstraat 51H,
  3905 JH Veenendaal

  Vast nummer:
  +31 (0)318 55 34 74

  Mobiel nummer:
  +31 (0)6 512 234 18

  E-mail:
  schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl

  Direct contact opnemen:

  De ingang van het kantoor is naast de ABI Bandencentrale, gelegen aan de Grote Beer. Hier kan gratis geparkeerd worden.

  Direct en persoonlijk contact met cliënten is van groot belang. Neem direct contact op:

  Nieuws

  Menu