Het Kantoor

De strafrechtelijke praktijk wordt vanuit het centraal gelegen Veenendaal uitgeoefend. De rechtbanken te Utrecht, Arnhem, Zutphen, Zwolle, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht zijn binnen één uur te bereiken met de auto.

De in het strafrecht gespecialiseerde advocaat Jan Peter van Schaik wordt ondersteund door de medewerkers Marjan Schimmel en Angelien van Druiten.

Dit hechte team kan de cliënt nog beter, efficiënter en sneller van dienst zijn.

Hierbij staat optimale strafrechtelijke rechtshulp voorop, indien mogelijk gratis, of met een eigen bijdrage op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, of tegen een gunstig tarief op maat.

CONTACT

Kantoor: +31 (0)318 55 34 74
Mr. van Schaik: +31 (0)6 512 234 18

ondernemersplaza

mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Specialist strafrecht (algemeen, internationaal, financieel en economisch) en lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA)

Als meester in de rechten afgestudeerd in 1993. Sindsdien werkervaring als docent strafrecht aan de Universiteit Utrecht en aan de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. In 1994 beëdigd als advocaat en dus meer dan 20 jaar ervaring. Sinds 2007 lid van de Commissie van Toezicht van de Penitentiaire Inrichting te Grave.

Als advocaat, gespecialiseerd in strafzaken, is het mijn doel om een cliënt, betrokken bij een strafrechtelijke procedure, zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Veelal ook in gevallen wanneer de cliënt niet in staat is de advocaat te betalen. Daarbij kan ik mij van andere advocaten onderscheiden door voor mijn cliënten maximaal bereikbaar te zijn, zowel in de avonduren als in de weekenden. Ik ben over het algemeen in staat om binnen zeer korte tijd een vrijblijvend (advies)gesprek te voeren.

schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl
Tel. +31 (0)6 512 234 18

mr. A. (Ashley) van der Poel

Strafrechtadvocaat (algemeen strafrecht, waaronder levensdelicten, zedenzaken, opiumwet, verkeer en wapens).

Als meester in de rechten afgestudeerd in 2015 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In datzelfde jaar beëdigd als advocaat en gespecialiseerd in strafzaken.

Als advocaat ben ik gedurende de gehele strafrechtelijke procedure bij een client betrokken. Daarbij vind ik het belangrijk om goed bereikbaar te zijn, zodat bij onverwachte gebeurtenissen adequaat gehandeld kan worden. In het geven van advies en het bepalen van de strategie ben ik realistisch en bespreek ik dit met de client. Mijn doel is om voor de cliënt het uiterste uit een zaak te halen.

poel@advocatenkantoorvanschaik.nl
+31 (0)6 105 198 45

person_add

Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

Advocaten die hun beroepsopleiding, of advocaat-stage hebben afgerond, met relevante strafrechtelijke werkervaring, worden desondanks van harte uitgenodigd te solliciteren.

Voor meer informatie:
Jan Peter van Schaik.
Tel: 06- 51 22 34 18
e-mail: schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl

Zonder correcte administratieve ondersteuning is het werk van onze strafrechtadvocaten minder doeltreffend. Daarom besteedt VAN SCHAIK grote aandacht aan het secretariaat. Dit team van medewerksters is met zorg geselecteerd en beschikt over een ruime ervaring in het specifieke juridisch administratieve werk. Ze zijn gewend onder tijdsdruk te werken en op gepaste wijze om te gaan met de vertrouwelijke gegevens van cliënten. Marjan Schimmel is sinds 2003 in dienst, Angelien van Druiten is werkzaam sinds 2011. Zij kunnen (potentiële) cliënten optimaal van informatie voorzien en hen vlot begeleiden bij het intake- en vervolgtraject. Daarnaast geven zij de advocaten de noodzakelijke ondersteuning bij de belangenbehartiging van de cliënten.

Menu