Het Kantoor

De strafrechtelijke praktijk wordt vanuit het centraal gelegen Veenendaal uitgeoefend. De rechtbanken te Utrecht, Arnhem, Zutphen, Zwolle, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht zijn binnen één uur te bereiken met de auto.

Zonder correcte administratieve ondersteuning is het werk van onze strafrechtadvocaten minder doeltreffend. Daarom besteedt VAN SCHAIK grote aandacht aan het secretariaat.

Onze advocaten op kantoor worden ondersteund door de medewerkers Marjan Schimmel en Angelien van Druiten. Zij beschikken over een ruime ervaring in het specifieke juridisch administratieve werk. Ze zijn gewend onder tijdsdruk te werken en op gepaste wijze om te gaan met de vertrouwelijke gegevens van cliënten. Marjan Schimmel is sinds 2003 in dienst, Angelien van Druiten is werkzaam sinds 2011. Zij kunnen (potentiële) cliënten optimaal van informatie voorzien en hen vlot begeleiden bij het intake- en vervolgtraject.
Daarnaast geven zij de advocaten de noodzakelijke ondersteuning bij de belangenbehartiging van de cliënten. Dit hechte team kan de cliënt nog beter, efficiënter en sneller van dienst zijn.

Hierbij staat optimale strafrechtelijke rechtshulp voorop, indien mogelijk gratis, of met een eigen bijdrage op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, of tegen een gunstig tarief op maat.

CONTACT

Kantoor: +31 (0)318 55 34 74
Mr. van Schaik: +31 (0)6 512 234 18
Mr. van der Poel: +31 (0)6 105 198 45

ondernemersplaza

Vacatures

person_add

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

Advocaten die hun beroepsopleiding, of advocaat-stage hebben afgerond, met relevante strafrechtelijke werkervaring, worden desondanks van harte uitgenodigd te solliciteren.

Voor meer informatie:
Jan Peter van Schaik.
Tel: 06- 51 22 34 18
e-mail: schaik@advocatenkantoorvanschaik.nl

Menu